Barion Pixel

Hogy folytatod? – beszélgetésindító kártyák – dobozban

5 600 Ft

Indíts párbeszédet könnyed vagy mély, bizalmas témákról! Tréningen, önismereti, szupervíziós vagy terápiás csoportban, minden korosztálynak jól használható.

A játék tartalma:

  • 110 kártya
  • 1 db játékleírás, amely részletes instrukciót ad a különböző játékmódhoz
  • 12 év felett, 2-6 főre ajánlott játék
  • Játékidő: ~ 20 p

Készleten

Leírás

Hogy folytatod? – beszélgetésindító társasjáték


A játékosoknak lehetőségük nyílik utazást tenni saját és játékostársaik gondolatai és érzései körül. A játékosok félkész mondatokat fejezhetnek be pillanatnyi érzéseik szerint, miközben átélik a közös játék örömét, és saját bátorságuk mércéje szerint nyílhatnak meg önmaguknak és társaiknak.

A 110 db kártyából 30 db kifejezetten a szülői alkoholizmus témakörét járja körül. A kisfiúval jelölt kártyák szakember vezetése mellett alkalmat adnak az önismeret fejlesztésére, a mondatok befejezése segíthet rálátni önmagunkra, nehézségeinkre és erősségeinkre.

A játék alkalmas arra, hogy beszélgetést indítson (például vezetett csoportban) mély, bizalmas témákról is. Ilyen lehet a szülői alkoholizmus és annak hatása a gyermekekre. Ennek a témának az elmélyítésére szolgál az a 30 kártya, ahol a ceruzás kisfiú látható. Ha a játékot önismeret-fejlesztés céljával játsszuk, a mondatok befejezése segíthet rálátni önmagunkra, nehézségeinkre és erősségeinkre. Célszerű a csoport vezetőjének, facilitátorának is részt vennie a játékban. A játék két fővel is játszható, ilyenkor a szakember lesz az egyik fél. Szakemberként tartsuk szem előtt, hogy annyit mutassunk meg magunkból, ami önmagunknak és csoporttagjainak is megfelelő mélységű és biztonságos. A játék mélyíthető, ha mi magunk mélyebb témákat hozunk fel.

Továbbiak: ide kattintva olvashatóak a játékról.

 

További információk

Tömeg0,209 kg
Méretek13,5 × 10,5 × 2 cm
Szerző

,

Kiadó

Érdekelhetnek még…